Геращенко прокоментувала акцію протесту біля американського есмінця в Одесі

Геращенко прокоментувала акцію протесту біля американського есмінця в Одесі
Ірина Геращенко вважає, що американський есмінець - це підтримка України

Дуже боляче, коли на страшній смерті молодої жінки продовжуються огидні спекуляції, - Геращенко

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко прокоментувала акцію протесту біля есмінця ВМС США «Дональд Кук». Про це йдеться на її сторінці у Facebook.

Геращенко заявила, що вона не розуміє, чому активісти влаштували акцію «Хто вбив Катю Гандзюк» біля американського корабля.

«Сьогодні в Одесі, на борту есмінця зранку мала відбутися зустріч родин військовополонених моряків з американськими і європейськими дипломатами, проте з міркувань безпеки вона була скасована через інцидент, що стався напередодні», - написала політик.

За словами Геращенко, багато родин добиралися до Одеси здалеку і дуже чекали цієї зустрічі.

«Я знаю настрої сімей. Вони важкі. Мами і дружини, діти і батьки переживають за здоров‘я моряків, прагнуть звільнення хлопців і закликають наших міжнародних партнерів сильніше тиснути на РФ з вимогою звільнення», - зазначила нардеп.

Геращенко написала, що не розуміє навіщо саме біля американського есмінця влаштовувати акцію.

«Сказати, що родини моряків в розпачі - це нічого не сказати. Мені дуже боляче, коли на страшній смерті молодої жінки продовжуються такі огидні спекуляції, мета яких - аж ніяк не дізнатися правду, а просто зробити провокації», - обурюється Геращенко і додає, що американський есмінець - це підтримка України, зустріч з родинами - це була б підтримка родин і важливий сигнал РФ з вимогою звільнення моряків. 
«В мене немає слів», - написала перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: