Мер Чернівців про ініціативу створення партії мерів: шанс є

Мер Чернівців про ініціативу створення партії мерів: шанс є

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук сказав, що шанс на створеня нової партії мерів є

Олексій Каспрук прокоментував ініціативу мерів обласних центрів

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук в інтерв’ю «Главкому» прокоментував ідею створення нової партії мерів.

«Ідея ця вже давно обговорювалася. Думаю, шанс на життя в цієї ідеї є», – сказав Олексій Каспрук, зазначивши,  що зараз думати про партію  немає часу.

«Побачимо ще який закон регулюватиме місцеві вибори. Потім треба буде для себе ще рішення прийняти, чи йти на них», – сказав Каспрук.

Зазначимо, у 2014 році Олексій Каспрук переміг на виборах міського голови з результатом 54%. Він зазначив, що за останні роки рівень його підтримки серед містян не змінився суттєво.

На запитаня про те, чи пов’язаний мер з партією «Народний фронт», від якої свого часу балотувався до парламенту, Олексій Каспрук відповів, що давним давно  вже не в «Народному фронті».

Нагадаємо, раніше міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що в лікарнях, які визначені опорними для лікування коронавірусу, закінчуються місця. Тепер під тимчасовий шпиталь будуть переобладнані стадіон і оздоровчий центр «Олімп». Голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук в інтерв’ю «Главкому» розкритикував ідею міського голови Чернівців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: