Під російським посольством у Києві відбувається акція

Під російським посольством у Києві відбувається акція
Підготовка до акції під посольством
Фото: hromadske.ua

Вулиця повністю перекрита, стоять сітки та кордони силовиків

У Києві під посольством Російської Федерації на Повітрофлотському проспекті проводять акцію у день виборів президента Росії.

Вулиця повністю перекрита, стоять сітки та кордони поліції і Нацгвардії.

На акції здебільшого присутні представники «Нацкорпусу», люди з прапорами «Правого сектора», «Свободи» та «Соколу», загалом близько 100 людей.

Стоїть також звукопідсилююча апаратура, грає музика, всі готуються до перфоменсу.

Що через кордон поліції намагався пройти чоловік, який відмовився назватися, проте зазначив, що є спостерігачем від партії «Яблуко», і хоче спостерігати за перебігом виборів. Пізніше йому вдалося пройти повз очеплення. Але до будівлі посольства так і не потрапив.

Раніше Росія заявила, що своєю забороною голосувати росіянам на виборах Україна порушила Віденські конвенції, а також міжнародні правозахисні норми.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що росіяни не зможуть проголосувати за президента Росії на території України. 

Нагадаємо, на окупованому Росією півострові кримських татар, які працюють в бюджетній сфері, агітують брати участь в роботі виборчих комісій на майбутніх виборах президента Росії 18 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: