Російські тюремники розповіли, чим годують Сенцова в колонії

Російські тюремники розповіли, чим годують Сенцова в колонії
Олег Сенцов

В РФ запевняється, що вага Сенцова начебто повернулася до того рівня, яка була до голодування

У Федеральній службі виконання покарань Росії заявили, що український політв'язень Олег Сенцов після припинення голодування дотримується чотириразового харчування і вже «практично відновив свою вагу».

«Вранці (16 жовтня, - ред.) на сніданок у нього була вівсяна каша, кисломолочні продукти, включаючи йогурти, парові м'ясні кульки. На обід - суп з картоплею і м'ясним бульйоном зі шматочками яловичини, на друге - картопляне пюре з паровою яловичиною, овочі і кисіль. На вечерю - рибне суфле з припущеним дієтичним соусом, гречана каша, салат з тертої моркви, солодкий чай і печиво. На полуденок - стакан кефіру», - повідомив російським ЗМІ заступник директора ФСВП Росії Валерій Максименко.

За його словами, вага Сенцова начебто повернулася до того рівня, яка була до голодування. Зокрема, станом на ранок 16 жовтня його вага склала 80,2 кг, зазначив Максименко.

Представник ФСВП додав, що Сенцов продовжує отримувати «медикаментозну підтримку», а також займається спеціальною лікувальною гімнастикою.

Російські тюремники оцінюють стан Сенцова як «стабільний і хороший», а лікарі «задоволені» процесом відновлення після 145 днів голодування.

Раніше повідомлялося, що сестра Сенцова Наталія Каплан заявила, що він потрапив у реанімацію лікарні міста Лабитнангі після виходу з п'ятимісячного голодування.

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова не підтвердила інформацію сестри Олега Сенцова Наталії Каплан про те, що Сенцов знаходиться в реанімації.

Згодом Каплан спростувала озвучену у ЗМІ заяву щодо реанімації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: