У Дніпрі працівниця банку привласнила понад 19 млн грн вкладників

У Дніпрі працівниця банку привласнила понад 19 млн грн вкладників
У Дніпрі працівниця банку привласнила понад 19 млн грн вкладників

Підозрюваній загрожує до 12 років позбавлення волі і конфіскація майна

У Дніпрі на лаві підсудних опинилася співробітниця банку, яка привласнила гроші вкладників на суму понад 19 млн гривень і розпорядилася зазначеними коштами на свій розсуд.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Дніпропетровської області.

«В суд напрями обвинувальний акт стосовно менеджера одного з комерційних банків за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 і ч. 4 ст. 358 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, використання завідомо підробленого документа)», - сказано в повідомленні.

За версією слідства, жінка на підставі завідомо підроблених офіційних документів, довіреностей на розпорядження депозитними рахунками, нібито виданих останній їх власниками, привласнила грошові кошти п'яти громадян-вкладників банку на загальну суму близько 19,3 млн грн. Надалі зловмисниця розпорядилася зазначеними коштами на свій розсуд.

У ході досудового слідства завдані збитки відшкодовано в повному обсязі. Зараз судовий розгляд кримінального провадження триває.

Підозрюваній загрожує до 12 років позбавлення волі і конфіскація майна.

До слова, Київською місцевою прокуратурою №1 повідомлено про підозру начальнику центрального відділення державного банку у Києві у заволодінні коштами громадян у сумі понад 1 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: