У трьох реабілітаційних центрах на Дніпропетровщині зафіксували спалах коронавірусу

У трьох реабілітаційних центрах на Дніпропетровщині зафіксували спалах коронавірусу

У трьох  реабілітаційних центрах, що розташовані поблизу міста Дніпро, коронавірусом заразилися 26 осіб

Коронавірус підтвердили у 26 осіб

Прокуратура Дніпропетровської області відкрила кримінальну справу через спалахи Covid-19 у трьох реабілітаційних центрах в місті Підгороднє.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Дніпропетровської області.

У трьох реабілітаційних центрах, розташованих на території м. Підгороднє, у двадцяти шести громадян виявлено зараження коронавірусною хворобою (COVID-19). Зазначених осіб госпіталізовано в КЗ «Дніпропетровська міська клінічна лікарня №21 ім. проф. О. Попкової» для проходження лікування. Наразі працівники санітарно - епідеміологічної станції та медичні працівники проводять відбір біологічного матеріалу у всіх громадян, які перебувають у зазначених реабілітаційних центрах. Також проводять дезінфекцію приміщень», - повідомили в прокуратурі.

Кримінальну справу прокуратура  відкрила за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб (ч. 1 ст. 325 КК України). Встановлюють причетних до злочину осіб.

Станом на 9:00 24 квітня в Україні зафіксовано 477 нових випадків коронавірусу, це на 101 випадок менше ніж учора (578). З 477 людей, що захворіли за останню добу, 28 дітей – (вчора 44), медиків – 90 (вчора 123). Одужали – 96, померли – шість (вчора 13). Загалом хворих – 7647, померли – 193, одужали – 601.Загалом в Україні коронавірусом захворіли 1458 медиків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: