«Вона з чогось іншого зроблена». Донька Тимошенко розказала, чому її мати особлива

«Вона з чогось іншого зроблена». Донька Тимошенко розказала, чому її мати особлива
Юлію Тимошенко після арешту готові були захищати багато провідних політиків світу, - згадала Євгенія

У 2011 році Юлії Тимошенко радили втекти з країни, але вона сказала, що буде боротися, - донька

Донька лідера партії «Батьківщина» Євгенія Тимошенко сказала, що її мама вірить в Україну. Про це йдеться на партійному сайті.

За словами Євгенії, її матір вболіває за проблеми людей  і часто не спить ночами.

«Часом я читаю, що Юлія Тимошенко – залізна жінка. Ну яка ж вона залізна, я думаю, вона – тендітна, ніжна, мила. Але потім все ж таки погоджуюся. Вона з чогось іншого зроблена. Вона жодного разу не здалася, не схилилася і не скорилася. Я дуже пишаюся тобою, мамо», – зізналася донька під час виступу на з’їзді партії «Батьківщина», - скликаного з метою висунення кандидата на пост президента.

«Юлії Тимошенко було страшно, коли над нею чинилися судилища, але вона не боялася і не боїться», - зазначає Євгенія Тимошенко.

«У 2011 році її попереджали про можливий арешт, їй радили втекти з країни, але вона нам сказала: «Якщо я втечу зараз, я втікатиму від загроз все життя. Ні, я боротимуся», – згадала донька.

Євгенія також нагадала, що, коли лідера «Батьківщини» кинули до в’язниці, багато провідних політиків світу були готові її захищати.

Євгенія Тимошенко впевнена, її матір захистить країну.

«Вона вірить, що безвихідних ситуацій не буває. Просто треба йти вперед. Вірити в себе та свою ціль», – підсумувала донька Юлії Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: