Кравчук підтримав висунення Тимошенко у президенти

Кравчук підтримав висунення Тимошенко у президенти
Колишній президент Леонід Кравчук виступив на Форумі єдності 22 січня, 2019 року 
Фото: Главком

З‘їзд партії «Батьківщина» висунув у президенти очільницю політсили Юлію Тимошенко

Екс-президент Леонід Кравчук підтримав висунення Юлії Тимошенко на посаду президента України та закликав зробити це весь український народ.

Про це перший президент нашої держави заявив на з’їзді партії ВО «Батьківщина» — Форумі єднання, який проходив 22 січня у Києві. «Ці виборі будуть не просто виборами президента, це будуть вибори нового курсу, нового життя, нового бачення розвитку», — наголосив Кравчук.

Перший президент зауважив, що знає лідера «Батьківщини» як досвідчену, щиру людину, сильну та могутню постать, яка витримала на своєму шляху великі випробування. «Головна якість, якою володіє Юлія Тимошенко, яка має бути визначальною для президента — це любов до Вітчизни, сила духу, сила волі, сила знань», — заявив Кравчук.

Він звернув увагу на те, що саме під керівництвом лідера «Батьківщини» найкращі фахівці розробили Новий курс — програму, що забезпечить державі справжній прорив. На думку Кравчука, лише Тимошенко зможе вивести Україну з економічного провалля. За її президентства всім доведеться жити за законом, бути перед ним рівними, і в разі його порушення відповідати, резюмував перший президент.

У передвиборчій промові Тимошенко заявила, що її кроки на посаді президента допоможуть «повернути українців додому і зробити їх життя комфортним». Крім того вона пообіцяла українцям середню зарплату у щонайменше 1 тисячу доларів, якщо стане президентом.

Зазначимо, що сьогодні, 22 січня у столичному Палаці спорту проходить з'їзд партії Юлії Тимошенко.

Також нагадаємо, що Філарет на з’їзді Тимошенко згадав про роль Порошенка в отриманні Томосу.

Також згідно із новими соціологічними дослідженнями Петро Порошенко наздоганяє Юлію Тимошенко у президентських рейтингах. 

До вашої уваги: 

  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: