Зарплата $1000. Тимошенко склала список обіцянок

Зарплата $1000. Тимошенко склала список обіцянок
Юлія Тимошенко на Форумі єднання, який відбувся у Києві 22 січня 2019 року
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Тимошенко вважає, що збільшення зарплат до понад 1000 доларів, а також пенсій, - це реально

У разі перемоги на виборах президента лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко обіцяє підняти середню зарплату українцям щонайменше у 3,5 раза. Також вона пообіцяла запровадити мікрокредитування для молоді та середнього класу, нову і сучасну реформу медичної галузі та доступне житло. «Це основні кроки, які зробить після перемоги Юлія Тимошенко в соціальній галузі», - йдеться в повідомленні прес-служби Тимошенко. 

«Після того, як ми втілимо Новий курс у життя, не тільки українці повернуться до свого рідного дому, а й люди з інших країн приїдуть до нас зі своїм інтелектом, технологіями,  ідеями. Тільки так може стати успішною країна в сучасному світі», – наголосила вона під час Форуму єднання, який проходить сьогодні в Києві.

Зокрема Тимошенко вважає, що збільшення зарплат до понад 1000 доларів, а також пенсій, - це реально. «За 5 років середня заробітна плата та пенсії в Україні мають досягнути рівня сусідньої Польщі. Це означає, що при моєму правлінні за 5 років доходи людей зростуть у 3,5 раза», - підкреслила вона.

Щодо довгострокових мікрокредитів, то Тимошенко обіцяє, що вони будуть «без застави, не більше, ніж під 3% річних, на основі обов’язкового страхування ризиків».

«Ми втілимо в життя програму довгострокового банківського мікрокредитування для молоді та середнього класу.  Це, по суті, забезпечення їх роботою. Програма мікрокредитування є однією з найефективніших систем, які визнані сучасним світом!» – запевнила лідер партії.

За її словами, програма мікрокредитування дозволить у короткі терміни не лише відродити в Україні середній клас, але й створити мільйони робочих місць.

Тимошенко також наполягає і на новій реформі медичної галузі. Йдеться про обов’язкове медичне страхування коштами роботодавців, на підприємства яких удвічі буде зменшено податкове навантаження. Водночас  за неповнолітніх дітей, непрацездатних та безробітних осіб і пенсіонерів медичні страхові внески в повному обсязі сплачуватиме держава, додала вона: «Медична страховка включатиме повне забезпечення кожного громадянина медпослугами всіх рівнів найвищої якості, медикаментами, а також профілактику захворювань».

Тимошенко також планує забезпечити кожну людину, яка працює, доступним житлом. Вона обіцяє, що в Україні за її президентства надаватиметься іпотечний кредит, без першого внеску і без застави, під спеціальне страхування ризиків.

«Після виборів я зроблю так, щоб «Новий курс» так само зайшов у кожну оселю і в кожну родину вже як результат нашої роботи для людей і для країни. Щоб кожному в Україні хотілося жити і працювати!» – підсумувала Тимошенко.

Зазначимо, що сьогодні, 22 січня у столичному Палаці спорту проходить з'їзд партії Юлії Тимошенко.

Також нагадаємо, що Філарет на з’їзді Тимошенко згадав про роль Порошенка в отриманні Томосу.

Також згідно із новими соціологічними дослідженнями Петро Порошенко наздоганяє Юлію Тимошенко у президентських рейтингах. 

До вашої уваги: 

  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: