Ворог підло використовує дітей для розвідки. Вілкул терміново звернувся до батьків

Ворог підло використовує дітей для розвідки. Вілкул терміново звернувся до батьків
Окупанти вигадали, як збирати інформацію про ЗСУ за допомогою дітей
фото з відкритих джерел

Окупанти придумали дитячу гру, яка розкриває позиції української армії

Спеціальні служби ворога намагаються використовувати українських дітей в своїх цілях Про це начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив у своєму відеозверненні. Вілкул розповів, що ворог опускається до найпідліших методів протистояння українській армії.

«Цими покидьками розроблені спеціальні програми у вигляді квестів для дітей і підлітків. Видаючи себе за кого завгодно – зрозуміло, що вони не кажуть, що вони ФСБ-шники і проводять шпигунську діяльність, а кажуть, що це все гра – пропонують нашим дітям нібито проходити квест – фотографувати з прив'язкою до місцевості військові об'єкти, об'єкти інфраструктури міста та інші цікаві для орків об'єкти, відсилати ці фотографії та отримувати за них грошову винагороду», – каже очільник Криворізької ОВА.

Вілкул підкреслює, що жодних квестів, жодних пересилань фотографій бути не повинно.

«Саме ви (батьки – ред.) несете відповідальність за своїх дітей. А результатом таких «квестів» можуть стати ракетні удари по наших військових, а також абсолютно мирних об'єктах, таких як – школи, дитячі садки, котельні, лікарні, вокзали та інші об'єкти міста. У окупантів немає совісті і немає моралі», – йдеться у зверненні.

Начальник ОВА Кривого Рогу підкреслює, що наше спільне завдання і вберегти дітей від неусвідомленої допомоги ворогові, і зберегти безпеку в місті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: