«Антонов» отримає замовлення на три літаки – Уруський

«Антонов» отримає замовлення на три літаки – Уруський
Віце-прем’єр-міністр України Олег Уруський
Фото nkau.gov.ua

АН-178 будуватимуть для потреб Міністерства оборони

Міністерство оборони України та державне підприємство «Антонов» перебувають на порозі підписання контракту щодо будівництва трьох нових літаків АН-178. Про це розповів віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський в інтерв’ю «Радіо Свобода».

За його словами, вперше за 29 років ми маємо держзамовлення на будівництво нових вітчизняних літаків. «За часи незалежності України ми жодного разу не замовляли нові літаки», – сказав Уруський. Також він зазначив, що планується ремонт бронетанкової техніки та закупівля артилерійських систем.

Щодо найближчих змін у реформуванні ОПК, Уруський наголосив: «Ми не просто входимо у 2021 рік, як у новий рік. А ми входимо з новим Законом «Про державні оборонні закупівлі», наразі триває завершальна робота над нормативно-правовою базою імплементації цього Закону», – додав він.

Як повідомлялося раніше, Міністерство оборони України стурбоване переходом холдингу «Артем» на однодобовий робочий тиждень, що загрожує зривом виробництва ракетних комплексів «Нептун» та «Вільха».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: