Гройсман запевняє, що проект бюджету-2019 «абсолютно реальний»

Гройсман запевняє, що проект бюджету-2019 «абсолютно реальний»
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман
Фото: Главком

Гройсман підкреслив, що місцева влада отримає додаткові гроші до своїх бюджетів у рамках реформи децентралізації

Проект держбюджету України на 2019 рік збалансований і абсолютно реальний, адже в нього закладені основи для економічного зростання.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Проект держбюджету-2019 збалансований і абсолютно реальний. У нього ми заклали основи для економічного зростання. А це значить, більше роботи для українців, вищі зарплати та справедливі пенсії», - зауважив він.

Водночас Гройсман додав, що будуть продовжені всі системні зміни в країні, які були розпочаті раніше. Зокрема, це посилення безпеки й обороноздатності. «Будемо модернізувати військову техніку та розробляти нові зразки, підвищувати зарплату військовим», - підкреслив він.

Ще одним із пріоритетів Гройсман вважає будівництво і ремонт доріг. «Я вже не раз казав, що українці будуть їздити новими, якісними шляхами», - додав він.

Щодо реформи медицини, то, за словами прем'єр-міністра, відбуваються зміни первинної ланки та перехід до реформування служби швидкої допомоги. Закладено також гроші на безкоштовну діагностику для українців за направленням свого лікаря.

«Продовжуємо змінювати філософію навчання, щоб дитина в школі розвивала свої найкращі якості, почувалася комфортно та отримувала сучасну освіту. Оснащуємо шкільний простір якісним зручними меблями, новими дидактичними матеріалами. Наступний крок - реформування професійно-технічної освіти», - додав прем'єр.

Крім того, підкреслив Гройсман, місцева влада отримає додаткові гроші до своїх бюджетів у рамках реформи децентралізації, «щоб на місцях було більше можливостей змінювати інфраструктуру, реалізовувати соціальні проекти та змінювати якість життя людей».

Як відомо, Верховна Рада має намір розглянути Державний бюджет України на 2019 рік у першому читанні 18 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: