Координатор «Великого будівництва»: До будівництва інфраструктури потрібно залучати інвесторів усередині країни

Координатор «Великого будівництва»: До будівництва інфраструктури потрібно залучати інвесторів усередині країни

Юрій Голик повідомив про запуск  Telegram-каналу про «Великий будівництві» в Україні

Якщо подивитися на рейтинг великих компаній, то можна побачити, що дев'ять із десяти компаній мають українську прописку, – Голик

Коли заходить мова про інвесторів і інвестиції, треба говорити в першу чергу про інвесторів усередині країни – про тих бізнесменів, які готові вкладати гроші в створення і розвиток будівельних і дорожньо-будівельних компаній. Про це в інтерв'ю виданню «Обозреватель» заявив координатор національного проекту «Велике будівництво» Юрій Голик.

«Ми весь час когось чекаємо, але якщо ви подивитеся на рейтинг великих компаній, то побачите, що насправді дев'ять із десяти великих компаній мають українську прописку спочатку, там українські власники», - зазначив Голик.

До відома, під час реалізації проекту «Велике будівництво», ініційованого президентом Володимиром Зеленським, протягом 2020 року в Україні планують побудувати і відремонтувати 100 шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів, понад 200 прийомних відділень невідкладної медичної допомоги, а також 6 500 км доріг міжнародного, національного і місцевого значення.

Раніше Юрій Голик повідомив про запуск  Telegram-каналу про «Велике будівництво» в Україні.

Нагадаємо, Укравтодор розпочав ремонт доріг у 21 області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: