На Банковій передали «привіт» керівникам регіонів, які не справляються з коронавірусом

На Банковій передали «привіт» керівникам регіонів, які не справляються з коронавірусом
Сергій Трофімов запевняє, що ніхто не буде захищати неефективного менеджера

«У мене є статистика, хто і скільки залучив на боротьбу з коронавірусом», - перший заступник глави Офісу президента

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов стверджує, що для оцінки роботи голів облдержадміністрацій використовуватимуть два критерії: ефективність боротьби з коронавірусом та соціально-економічні показники. Про це посадовець розповів в інтерв’ю «Главкому».

«Ніхто не буде захищати неефективного менеджера. Якщо він не налаштовує всі процеси ефективно, то, вибачте, – парашутний спорт не для вас», - наголосив Трофімов.

Перший заступник керівника Офісу президента наголошує, що завжди можна виокремити реальні показники. «Наприклад, у мене є чітка статистика, хто і скільки залучив на боротьбу з коронавірусом. Мені видно, у кого і скільки виділено з обласного бюджету, з міського, хто залучив кошти з інших джерел. Також є аналітика, як ці засоби були освоєні станом на кінець березня. Якщо ти забезпечив виділення великих коштів, але не забезпечив їхнього освоєння, – ти неефективний менеджер. Якщо ж ти ефективно їх освоїв, швидко і вчасно закупив та роздав лікарням все необхідне, – молодець!», - підкреслив Трофімов.

Як повідомлялося, станом на 9 квітня в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 224 нові випадки.

За інформацією «Главкома», Банкова уже ухвалила негативні висновки щодо кількох голів ОДА. І чергова ротація може початися вже найближчим часом з південних областей.

До відома, нинішній перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака. Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: