За добу у Києві 41 новий випадок Covid-19, дві третини яких у Лаврі

За добу у Києві 41 новий випадок Covid-19, дві третини яких у Лаврі

За даними Кличка, у Києві вже 335 підтверджених випадків захворювання на на коронавірус

За минулу добу в Києві зафіксували 41 випадок захворювання на коронавірус. Ще одна людина померла. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Новини в мене сьогодні – невтішні. За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася майже втричі в порівнянні з попередніми днями - на 41 людину! З них двоє медиків. За добу, що минула, в столиці ще один випадок – летальний», - сказав Кличко.

Загалом у Києві вже 335 підтверджених випадків захворювання на Covid-19.

Серед тих, хто захворіли за минулу добу: 11 жінок віком від 26 до 71 року та дівчинка, якій півроку. і 29 чоловіків - від 36 до 70 років. До лікарень столиці госпіталізували 6 пацієнтів. Інші лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем медиків.

«Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, 26 – у Києво-Печерській Лаврі. Складно уявити, яким може бути ланцюг подальшої передачі інфекції», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров’я України, потягом 8 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії у Києві підтверджено 300 випадків Covid-19. 

Мер Києва Віталій Кличко повідомляв про 294 підтверджених випадки захворювання на Covid-19, станом на ранок 8 квітня.

Нагадаємо, 8 квітня братія Києво-Печерської лаври отримала результати тестів на коронавірус, які було проведено 4 квітня. 30 духівників із 44 отримали позитивні результати.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: