«Нова Пошта» під час карантину розпочала встановлювати поштомати

«Нова Пошта» під час карантину розпочала встановлювати поштомати
Наразі поштомати вже є у Києві, Львові, Чернівцях, Ужгороді та Херсоні, а до кінця місяці компанія планує поставити їх у всіх великих містах України

За три тижні карантину «Нова Пошта» вже ставновила 200 поштоматів для автоматичного прийому і видачі посилок

Група компаній «Нова Пошта» під час карантину встановила понад 200 поштоматів у Києві, Львові, Чернівцях, Ужгороді та Херсоні. Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що поштомати встановлюють для автоматичних операцій прийому і видачі посилок: кур'єр доставляє посилку до поштомату, а отримувач її забирає у зручний для себе час.

У планах компанії - збільшити кількість поштоматів до 400 до кінця квітня.

«Для зручності клієнтів, більшість фірмових поштоматів ми встановлюємо всередині продуктових магазинів», - зазначають у компанії.

До кінця квітня «Нова пошта» планує розширити мережу до 400 поштоматів і встановити їх у Дніпрі, Одесі, Харкові, Полтаві, Чернігові, Сумах, Вінниці, Хмельницькому, Маріуполі та інших містах.

До поштоматів дозволено доставку повністю передплачених документів і посилок до 30 кг фактичної ваги, розміром не більше ніж 42х24х58 см і з оголошеною вартістю не більше, ніж 6 тис. грн.

Як повідомлялося, раніше «Нова Пошта» запустила послугу безконтактної кур'єрської доставки, а з 2 квітня розпочала доставку ліків з аптечної мережі «Аптека 9-1-1».

Нагадаємо, в Україні станом 6 квітня 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Як повідомлялося, у світі станом на 6 квітня коронавірусною інфекцією заразилося 1 274 923 людини. Від Covid-19 уже померли 69 479 осіб, 260 484 одужали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: