Приватбанк змінює правила поповнення карток

Приватбанк змінює правила поповнення карток
ПриватБанк змінює правила поповнення бізнес-карток

Усі бізнес-клієнти Приватбанку можуть приймати оплату від покупців і партнерів безпосередньо на поточні рахунки без будь-яких обмежень

Приватбанк встановлює нові правила поповнення бізнес-карток («Ключ до рахунку» і корпоративних карток) і поточних рахунків.

Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

Оскільки всі банки зобов'язані виконувати вимоги фінансового моніторингу в частині ідентифікації платників відповідно до Закону України № 361-IX від 06.12.2019 та Постанови НБУ № 65 від 16.05.2020, Приватбанк встановлює наступні правила поповнення бізнес-карток (карток «Ключ до рахунку» і корпоративних карток) і поточних рахунків:

  • При створенні платежів через Приват24 або термінали самообслуговування Приватбанку на поповнення бізнес-карток на будь-яку суму платник буде переадресований на поповнення поточного рахунку одержувача з автоматичною підстановкою всіх обов'язкових реквізитів одержувача (IBAN і ін.).
  • При створенні платежів з інших банків на поповнення бізнес-карток клієнтів Приватбанку на суму понад 30 тис. грн на місяць - Приватбанк не зможе прийняти такий платіж з рекомендацією використовувати для поповнення саме IBAN-номера поточних рахунків клієнтів Приватбанку, оскільки при їх поповненні обов'язковим є вказівка реквізитів платника, передбачених законодавством про фінансовий моніторинг.

Таким чином, усі бізнес-клієнти Приватбанку можуть приймати оплату від покупців і партнерів - клієнтів Приватбанку і будь-яких інших банків - безпосередньо на поточні рахунки без будь-яких обмежень.

До слова, Національний банк визначив перелік системно важливих, соціально важливих та важливих платіжних систем в Україні.

За даними НБУ, на сьогодні єдиною системно важливою платіжною системою, як і раніше, залишається система електронних платежів (СЕП) Національного банку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: