У Кремлі заявили про підготовку зустрічі Путіна з Кім Чен Ином

У Кремлі заявили про підготовку зустрічі Путіна з Кім Чен Ином
Місце і час зустрічі поки не встановлені

Зараз ведеться активна підготовка до зустрічі, - ЗМІ

У РФ заявляють, що зустріч Путіна і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина може пройти в будь-якому місті. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що помічник Путіна Юрій Ушаков повідомив зараз ведеться «активна підготовка».

«Вона (зустріч, - ред.) може відбутися у будь-якому місці, підготовка ведеться активна», - сказав помічник, відповідаючи на питання, чи може зустріч пройти у Владивостоці.

Ушаков додав, що поки не може нічого сказати про строки проведення зустрічі. За його словами, Росія робила різні пропозиції Північній Кореї щодо питання місця переговорів.

Нагадаємо, Yonhap з посиланням на джерела повідомляло, що глава КНДР може зустрітися з президентом РФ у Владивостоці в кінці квітня. Співрозмовники видання розповіли, що Путін приїде до Владивостока напередодні візиту в Пекін 26-27 квітня, де заплановано його участь у форумі «Один пояс, один шлях».

Як повідомлялося раніше, в жовтні 2018 року президент Південної Кореї Мун Чже Ін заявив, що Кім Чен Ин незабаром прибуде в РФ.

Додамо, на початку вересня минулого року лідер Північної Кореї підтвердив свою готовність відвідати Росію з офіційним візитом. Він планував обговорити з главою РФ стратегію і перспективу співпраці двох країн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: