У Львові перевізники вимагають підняти ціни на проїзд в маршрутках

У Львові перевізники вимагають підняти ціни на проїзд в маршрутках

Якщо мерія Львова не підвищить ціни на проїзд, то «транспортники будуть змушені скорочувати режим роботи вранці і ввечері»

Пасажирські перевізники Львова вимагають підняти ціну проїзду в маршрутках до 6,5 грн. Про це йдеться у заяві Асоціації пасажирських перевізників Львівської області, передає «Інтерфакс-Україна».

«Автотранспортні підприємства надали розрахунки до міськради, їх треба терміново обробити і розпочати процедуру перегляду тарифів. А для прийняття рішення про затвердження нового тарифу пропонуємо міськраді затвердити рішення про зміну тарифу з 5 до 6,5 грн», - сказано в документі.

Згідно із заявою, якщо мерія Львова не зробить таких заходів, то «транспортники будуть змушені скорочувати режим роботи вранці і ввечері».

У повідомленні зазначено, що сьогодні розрахунковий тариф на перевезення - понад 9 грн за умови 100% -го відшкодування за перевезення пільгових категорій пасажирів, оскільки ціна на паливо зросла до 30-35 грн / літр.

Як повідомлялося, в грудні 2017 року Львівська міськрада підвищила тариф на проїзд у маршрутках до 5 грн.

У серпні поточного року міськрада оголосила конкурс на пасажирські автоперевезення, для участі в якому подали заявки всі п’ять транспортних компаній, які нині працюють на ринку, а також дві іногородні компанії - з Рівного та Дніпра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: