«Укрпошта» запускає безкоштовну доставку посилок до лікарень

«Укрпошта» запускає безкоштовну доставку посилок до лікарень
Посилки у медзаклади будуть мати значок «для лікарні»

Відсьогодні і до закінчення карантину, з будь-якого відділення Укрпошти або викликавши кур'єра можна безкоштовно відправити допомогу лікарням, - Смілянський

«Укрпошта» запускає відсьогодні, 24 березня, безкоштовну доставку посилок до лікарень. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook.

«Починаючи з сьогоднішнього дня і до закінчення карантину, з будь-якого відділення Укрпошти, або викликавши кур'єра можна безкоштовно відправити допомогу лікарням. Будь ласка, тільки продукцію промислового виробництва! Така посилка буде мати значок «для лікарні». В обласні центри до 30 кг в райцентри до 5 кг. Якщо посилка більше - просто розбийте на кілька, від цього вона не стане безкоштовнішою!», - написав Смілянський.

Також керівник «Укрпошти нагадав, що вчора, 23 березня, вони запустили доставку ліків і перекази «З картки додому», щоб допомогти людям в групі ризику.

Смілянський повідомив, що Кабмін дозволив «Укрпошті» доставляти ліки.

«Укрпошта» зможе доставляти ліки в найвіддаленіші куточки нашої країни і самим незахищеним від короновіруса і хвороб людям. Ми вже активно працюємо з аптечними мережами, постачальниками, щоб налагодити якомога швидше поставки і зробити це максимально доступним (в ідеалі з безкоштовною доставкою) для людей у важкій ситуації», - написав керівник «Укрпошти».

Як повідомлялося, станом на 24 березня в Україні зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби, з них три летальні, один пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків зараження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: