Укрпошта пропонує жителям міста врятувати від голоду своїх родичів у селі

Укрпошта пропонує жителям міста врятувати від голоду своїх родичів у селі
Будь-хто може надіслати гроші зі свого карткового рахунку, а листоноші віддадуть готівку адресату прямо в руки і на ці гроші пенсіонери, чи будь хто, зможе замовити продукти у листонош, - Смілянський

Компанія скасовує відсьогодні і до кінця карантину комісію на послугу «З картки додому», - керівник Укрпошти

Укрпошта пропонує жителям міста перераховувати гроші на картку без комісії родичам у селі. Про це Смілянський написав на своїй сторінці у Facebook.

Смілянський зазначив, що 37% українців не мають банківських рахунків, а це означає, що вони не мають можливості отримати пенсії, грошові виплати чи перекази на карту. «Розуміємо, що в умовах карантину ситуація ще ускладнилася, бачимо як у рази виріс попит на послугу «З картки додому». Тому вирішили відсьогодні та до кінця дії карантину прибрати на неї комісію взагалі», - пояснив Смілянський.

«Це означає, що будь-хто може надіслати гроші зі свого карткового рахунку, а наші листоноші віддадуть готівку вашому адресату прямо в руки. І на ці гроші пенсіонери, чи будь-хто, зможе замовити продукти у наших листонош, які вони доставляють також безкоштовно. До речі, коли Укрпошта говорить безкоштовно це означає безкоштовно», - наголосив керівник Укрпошти.

Він додав, що дезінфікатори у поштарів є. «Забрати переказ можна також у відділенні, але ми все-таки радимо замовити адресну доставку та не наражати ваших близьких на небезпеку, адже люди старшого віку мають більший ризик захворіти», - підкреслив Смілянський.

Як повідомлялося, керівник Укрпошти виступив проти ініціативи НБУ здійснювати всі соцвиплати тільки на картку.

Нагадаємо, на території України до 3 квітня запроваджено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусу.

На сьогодні, 23 березня, в Україні зафіксовано 73 випадки коронавірусної хвороби (три з них – летальні).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: