В аеропорту «Київ» підрахували, як безвіз вплинув на пасажиропотік

В аеропорту «Київ» підрахували, як безвіз вплинув на пасажиропотік

В аеропорту «Київ» відбулося збільшення пасажиропотоку на третину

З моменту отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом пасажиропотік аеропорту «Київ» виріс на третину в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. Про це на своїй сторінці в Facebook написав і. о. начальника Київської митниці Сергій Тупальський, передає ЦТС.

«Тільки через аеропорт «Київ» (Жуляни) з 11 червня 2017 по сьогоднішній день кордон на виїзд перетнуло близько 330 тисяч громадян, а на в'їзд - понад 360 тисяч. Це на третину більше, ніж за аналогічний період минулого року! В середньому - 2 тисячі осіб на добу!», - зазначив він.

За даними Тупальського, більше 90% пасажирів, які подорожували з України, прямували в країни Євросоюзу. Назвав глава столичної митниці і найпопулярніші напрямки з аеропорту «Київ»: Будапешт, Варшава, Вроцлав, Гамбург, Нюрнберг, Познань і Рим.

«І ми розуміємо, що це тільки початок. Значна кількість українців ще просто не встигли отримати біометричні паспорти. Тому кількість громадян України, що вільно подорожують до країн ЄС, буде неухильно зростати», - резюмував чиновник.

Нагадаємо, українці після старту безвізу стали частіше їздити до Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: