В Офісі президента повідомили, що законопроєкт про «інвестиційних нянь» вже розроблений

В Офісі президента повідомили, що законопроєкт про «інвестиційних нянь» вже розроблений
«Інвестиційних нянь» няні полягає у допомозі підписання договору між інвестором та Кабінетом міністрів

Законопроєкт про «інвестиційних нянь» допомагає інвестору почуватися безпечніше, що значно збільшує коло осіб, які можуть зацікавитися Україною, - Ковалів

Заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів повідомила що законопроєкт про «інвестиційних нянь» вже розроблений і найближчим часом буде представлений в парламенті. Про це Ковалів сказала в інтерв'ю «Укрінформу».

За словами заступниці Офісу президента, така ініціатива допомагає інвестору почуватися безпечніше, що значно збільшує коло осіб, які можуть зацікавитися Україною, як країною для капіталовкладень.

«Ще один важливий інструмент, який ми пропонуємо інвестору – міжнародний арбітраж. Це свого роду фундамент для належного захисту інвестицій. Крім того, це стане суттєвим кроком для повернення довіри до судової системи України», - зазначила Ковалів.

Заступниця Офісу президента наголосила, що пандемія COVID-19 вносить корективи в наші плани, у тому числі й у сферу залучення інвестицій, але це жодним чином не означає, що ключові процеси зупинені.

Нагадаємо, що ідея «інвестиційної няні» полягає в підписанні договору між інвесторами та урядом України про конкретні умови, в разі порушення Кабмін та інвестор буде відповідатимуть в міжнародних судах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: