За минулий рік клієнти «Рівнегазу» звернулись до контакт-центру більше 700 тис. разів

За минулий рік клієнти «Рівнегазу» звернулись до контакт-центру більше 700 тис. разів

Минулого року в Україні відкрили рекордну кількість нових Центрів обслуговування для клієнтів газорозподільних компаній

У 2018 році споживачі природного газу зверталися до контакт-центру більше 706 тис. разів. 54% надійшли з обласного центру, в тому числі, за рахунок відкриття двох нових Центрів обслуговування клієнтів – у  Здолбунові та Сарнах.

Близько 37 тис. споживачів скористались функцією голосовий помічник (IVR). СМС на номер 7104 з показаннями лічильника газу надіслали близько 220 тис. рівнян.

Найбільшою популярністю користується «живе спілкування», тому кількість дзвінків не зменшується – торік фахівці зафіксували понад 588 тисяч дзвінків на номери контакт-центру (036242 04 22 та (067) 01 01 104.

«У минулому році доступність сервісів газорозподільних компаній збільшилась. В Україні відкрили рекордну кількість нових Центрів обслуговування. Двері для споживачів газу відкрили майже три десятки сучасних клієнтських офісів у більш, ніж 10 областях. На Рівненщині, зокрема, також почав працювати новий ЦОК – у Сарнах», - розповідає начальник клієнтського сервісу ПАТ «Рівнегаз», Володимир Новосад.

Нові клієнтські сервіси називають найзручнішими у комунальній сфері. Регіональна газова компанія, з якою співпрацює ПАТ «Рівнегаз», першою серед надавачів комунальних послуг масово запровадила сервіси для своїх клієнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: