Аеропорт «Київ» встановив новий рекорд у день фіналу Ліги чемпіонів

Аеропорт «Київ» встановив новий рекорд у день фіналу Ліги чемпіонів
Аеропорт «Київ» 

З 25 по 27 травня в аеропорту «Київ» було обслужено 412 рейсів бізнес-авіації, 148 регулярних та 56 чартерних рейсів

У день фіналу Ліги чемпіонів, 26 травня 2018 року, вперше за всю свою історію Міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського прийняв майже 11 тисяч пасажирів. Про це повідомляється на сторінці аеропорту у Facebook.

«Під час проведення фіналу Ліги чемпіонів UEFA у Києві, з 25 по 27 травня, в аеропорту «Київ» було обслужено 412 рейсів бізнес-авіації, 148 регулярних та 56 чартерних рейсів. Загалом протягом трьох днів було обслужено 29 000 пасажирів», - інформують в аеропорту.

«Однак вже 26 травня 2018 року для Міжнародного аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського став днем нового рекорду – вперше за всю свою історію аеропорт прийняв майже 11 000 пасажирів!» - заявили в аеропорту.

Також «Київ» приймав літак Boeing 737-406 з футболістами «Ліверпуля», які зіграли в фінальному матчі Ліги чемпіонів проти «Реалу».

Нагадаємо, 27 травня аеропорт «Бориспіль» зафіксував рекорд денного пасажиропотоку за всю свою історію. В цей день підприємство обслужило 53,7 тис. осіб і 418 рейсів.

Київ вперше в історії прийняв фінальний матч Ліги чемпіонів. Він відбувся 26 травня на НСК «Олімпійський». У фіналі мадридський «Реал» обіграв англійський «Ліверпуль» із рахунком 3:1

Президент України Петро Порошенко заявив про плани України прийняти матч за Суперкубок УЄФА та фінал Ліги Європи.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: