Біля російського посольства у Києві має з’явитися сквер імені Бориса Нємцова

Біля російського посольства у Києві має з’явитися сквер імені Бориса Нємцова
Борис Нємцов

Рішення про появу скверу має затвердити Київрада

У Києві має з'явитися сквер імені Бориса Нємцова біля посольства РФ. Відповідне рішення у п’ятницю узгодила столична комісія з питань перейменувань, повідомив радник міського голови Києва, народний депутат Дмитро Білоцерковець.

«Комісія з питань перейменувань підтримала ініціативу мера Києва - назвати сквер біля посольства РФ (Повітрофлотський проспект), ім'ям Бориса Нємцова», - написав він у Facebook.

«Стерти з пам'яті українців і росіян ім'я Нємцова у Кремля вийде. Він був головним союзником вільної України і майбутньої демократичної Росії. Саме з цієї причини Кремль позбавив його життя, але справа його буде продовжувати жити в поколіннях», - зазначив також він.

За його словами, рекомендацію комісії ще має затвердити Київради. Білоцерковець впевнений, що відповідне рішення «з'явиться в найближчий час».

Нагадаємо, у 2016 році міськрада Вільнюса прийняла одностайне рішення про увічнення пам'яті російського політика Бориса Нємцова. Крім того, сквер перед посольством Росії у Вашингтоні перейменують у площу Бориса Нємцова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: