Київ готується до повені

Київ готується до повені

На засіданні у КМДА визначено комплекс заходів з недопущення підтоплення територій

З метою попередження підтоплення території міста Києва під час проходження повені та паводку сьогодні в приміщенні КМДА відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Очолив засідання перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник та заступник голови Петро Пантелеєв.

На засіданні визначені проблемні ділянки міста, які під час повені можуть зазнати негативного впливу, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києвві.

Поворозник надав доручення головам районних державних адміністрацій щодо проведення комплексу заходів з недопущення підтоплення територій. Представникам КК «Київавтодор» надано доручення щодо очищення дощової каналізації, «КП Плесо» - очищення прийомних колекторів від сміття. КП «СУППР» доручено встановити контроль за зсувонебезпечними ділянками міста.

Перший заступник голови КМДА наголосив на особистій відповідальність керівників за виконання запланованих заходів.

Підрозділи Головного управління ДСНС України у м. Києві працюють в посиленому режимі та в будь-який час готові прийти на допомогу.

Як повідомлялося, у Державному агентстві водних ресурсів України прогнозують великий паводок у районі Києва. Там закликають міську владу заздалегідь підготуватися до можливої повені, якої не було в столиці останні вісім років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: