Київ підготував свято до Дня закоханих (програма)

Київ підготував свято до Дня закоханих (програма)
Ще можна придбати квитки до київських театрів на 14 лютого

На киян та гостей міста чекають театральні прем’єри і шоу

Із нагоди Дня святого Валентина 14 лютого у Києві відбудеться низка заходів, серед яких три театральні прем’єри та різні святкові шоу-програми. Про це повідомили у Департаменті культури Київської міської держадміністрації.

«З огляду на чудову підготовку і завершення зимових свят, ми не оминули й День усіх закоханих, тож пропонуємо відзначити довгоочікуваними театральними прем’єрами, а також іншими заходами, що відбуватимуться в усьому Києві. Ми щиро вітаємо киян із лютневим святом кохання і запрошуємо встигнути придбати квитки до київських театрів на 14 лютого», – зазначила директорка Департаменту культури Діана Попова.

Так, 14 лютого на киян і гостей столиці очікуватимуть:

  • прем’єра вистави «Лускунчик» (за П. Чайковським) у Київському театрі опери і балету для дітей та юнацтва ( прем’єрні покази триватимуть до 16 лютого);
  • прем’єра «Родина патологоанатома Людмили» у театрі Золоті ворота;
  • прем’єра «Шинель» у Молодому театрі. Мюзикл-бенефіс за п’єсою Миколи Гоголя, головним актором в якому виступить Станіслав Боклан (наступні покази вистави відбудуться 1 та 20 березня);
  • вечір бардівської пісні в театрі «Колесо» (у камінній залі відбудеться романтичний зимовий вечір);
  • шоу-програма «Музика сердець» – у Київському театрі оперети;
  • романтичний вечір при свічках «День Святого Валентина у циганському театрі «Романс»: романси, запальні актори та святкова атмосфера. Дійство відбудеться в романтичній атмосфері – за столиками у святково прикрашеному малому залі.

Як повідомлялося, у столичному фунікулері 14 лютого дарують усім закоханим безкоштовний проїзд за обійми чи поцілунок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: