Київрада поповнилася двома новини депутатами

Київрада поповнилася двома новини депутатами

Нові депутати працюватимуть у складі групи «Київська команда»

Достроково припинили свої повноваження двоє депутатів Київської міської ради VIII скликання у зв’язку з особистим бажанням. Відповідна постанова Київської міської виборчої комісії була оприлюднена сьогодні на засіданні Київради.

Відтак, Андрій Таранов (депутатська група «Київська команда») та Дмитро Стрижов ( «Самопоміч») склали свої повноваження.

Натомість депутатські посвідчення Київської міської ради отримали Катерина Дідковська та Олександр Козяр. Вони працюватимуть у складі депутатської групи «Київська команда».

Нагадаємо, як повідомив сьогодні на засіданні Київради мер столиці Віталій Кличко, експерти та європейські партнери, які аналізували роботу місцевих рад в Україні, визнали Київську міськраду найефективнішою в Україні. 

Мер зазначив, що в 2019 році - хоч він був і непростим для країни та столиці - Київрада працювала в цілому ефективно, незважаючи на політичну турбулентність й інші моменти.

Кличко подякував депутатам за роботу і сказав: «Наступний рік теж буде непростим. І розслаблятися зарано. Нам ще чимало треба зробити з того, що ми пообіцяли киянам втілити. До того ж, це буде рік виборів у місцеві ради. І нам треба гідно пройти через ці вибори. А спиратися зможемо тільки на конкретні справи, на результати роботи. На те, що зробили для міста та його мешканців».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: