Київські поліцейські показали, як відловлюють порушників карантину (фото, відео)

Київські поліцейські показали, як відловлюють порушників карантину (фото, відео)
Відвідування спортивних майданчиків заборонено
Фото: Нацполіція

У Києві на порушників карантину складено понад пів тисячі протоколів

У Києві у ході превентивних рейдів правоохоронці продовжують виявляти порушення у сфері карантинних обмежень у громадських місцях, зокрема на спортивних майданчиках, у парках, скверах, у транспорті та пояснювати громадянам, що все це робиться задля запобігання розповсюдження вірусної інфекції, а не з метою покарання. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Києві Ігор Бойко розповів про посиленням заходів з протидії коронавірусної інфекції Covid-19.

«…Громадянам забороняється знаходитися у громадських місцях без засобів індивідуального захисту та документів, що посвідчують особу, збиратись групами більше двох осіб, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей, відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, лісопаркові та прибережні зони, перебувати в громадських місцях особам, які не досягли 14 років без супроводу повнолітніх», - зазначив він.

Правоохоронець також повідомив, що з початку обмежувальних заходів поліцейські столиці вже склали понад 530 адміністративних матеріалів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як наголосив Бойко, на даний час найбільше порушень зафіксовано з боку співробітників підприємств та їх керівників, які надавали послуги, порушуючи встановлені заборони, а також водіїв транспортних засобів.

Поліцейські Києва продовжують нести службу в посиленому режимі та наголошують на необхідності дотримання громадянами карантинних обмежень. За порушення встановлених правил винних осіб буде притягнуто до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, 6 квітня поліцейські перекрили пішохідний міст у столичному Гідропарку, який вів до тренажерного залу під відкритим небом.

Також 6 квітня у Гідропарку стався курйозний випадок. Чоловік, якого правоохоронці не пустили на тренажери в Гідропарку, почав перепливати річку у місці, де знаходиться спортивний майданчик. Його затримували близько десяти поліцейських.

Як відомо, із понеділка, 6 квітня, у столиці діють нові протиепідемічні обмеження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: