Кличко дуже радий, що тепер евакуатори запрацюють на повну

Кличко дуже радий, що тепер евакуатори запрацюють на повну
Засідання Київради

Мер Києва привітав рішення парламенту щодо ухвалення закону, який дозволить навести лад в сфері паркування

Віталій Кличко позитивно оцінив ухвалення Парламентом в цілому закону, який дозволить навести лад у сфері паркування. Про це він заявив під час засідання Київради, коментуючи відповідне рішення парламенту, повідомляє «Главком».

«Я хочу всіх привітати, що врешті-решт, через два роки після подання проекту, ухвалили дуже важливий не тільки для Києва, а і для всіх міст України закон», – сказав Віталій Кличко.

Він наголосив, що ухвалення закону дозволить навести лад у паркуванні на вулицях міст та залучити додаткові інвестиції в будівництво паркінгів.

Зокрема, Парламент ухвалив в цілому закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» (№ 5364). «За» проголосували 237 народних депутатів.

Передбачено запровадження законодавчого механізму невідворотності відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів шляхом запровадження фото-, відеофіксації правопорушень.

Зокрема, місцеві органи влади матимуть право займатись евакуацією та штрафуванням власників транспортних засобів, що припарковані з порушенням. Закон вступає в дію через півроку після його публікації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: