На Дніпрі в Києві на два тижні закриють навігацію: де і чому

На Дніпрі в Києві на два тижні закриють навігацію: де і чому
Навігацію тимчасово заборонять в акваторії Гаванської затоки 

З понеділка розпочнеться монтаж прогонових будов заїзду на Подільський мостовий перехід

Із 26 жовтня до 7 листопада 2020 року триватиме монтаж прогонових будов заїзду на Подільський мостовий перехід із вул. Набережно-Хрещатицької у районі вулиць Нижній Вал і Верхній Вал. У зв’язку із роботами навігація водного транспорту в акваторії Гаванської затоки (Київський річковий порт) у ці дні буде заборонена. Про це попереджає комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

Монтаж здійснюватимуть із залученням спеціалізованих плавзасобів та із використанням техніки підвищеної вантажопідйомності. Роботи належать до категорії підвищеної небезпеки.

У комунальному підприємстві зазначають, що про закриття навігації в акваторії Гаванського мосту заздалегідь повідомлені Державна служба морського та річкового транспорту України, Верхньодніпровське міжрегіональне управління Державної служби морського та річкового транспорту України та Державна служба України з безпеки на транспорті.

Підприємство просить представників водного транспорту України з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Як повідомлялося, на арочному мосту, який є частиною Подільсько-Воскресенського мостового переходу, вже закінчили монтаж освітлення і тривають роботи з демонтажу тимчасових опор.

Мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що до кінця жовтня будівельники опустять арочну конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту у проєктне положення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: