На столичних дорогах згоріли два автомобілі BMW

На столичних дорогах згоріли два автомобілі BMW

Рятувальники виїжджали на ліквідацію пожежі в автомобілях

За добу столичні рятувальники двічі виїжджали гасити палаючі автівки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

21 жовтня о 22:43 до столичної Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Голосіївському районі, на пр. Валерія Лобановського, 150, загорілась автівка.

«На місце події було негайно відправлено бійців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, на проїжджій частині дороги під час руху загорівся автомобіль BMW. О 22:57 вогнеборці ліквідували займання. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік, лакофарбове покриття та закопчене лобове скло автомобіля», - йдеться в повідомленні.

Наступний виклик надійшов вже 22 жовтня з Деснянського району столиці. «О 00:07 столичним рятувальникам повідомили про те, що на проїжджій частині дороги на пр. Володимира Маяковського, 97, горить автомобіль BMW. Силами рятувальників 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини, о 00:19 пожежу було ліквідовано. Внаслідок займання було пошкоджено капот, моторний відсік, крила, бампер, лобове скло, лакофарбове покриття та частково панель приладів», - інформують у ДСНС.

Загиблих та травмованих немає.

Причини виникнення пожеж та збитки встановлюють правоохоронні органи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: