Наркодилер виростив плантацію коноплі в теплиці під Києвом

Наркодилер виростив плантацію коноплі в теплиці під Києвом

Мешканець Борисполя виростив цілу плантацію коноплі поряд зі своїм будинком. Для цього він облаштував теплицю. Там чоловік виростив 200 кущів конопель.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області. Займався вирощуванням нарковмісних рослин 50-річний місцевий мешканець. В своєму будинку він облаштував сучасну лабораторію, де й виготовляв наркотичне зілля.

Поліцейські вилучили з його ділянки 200 кущів канабісу, три кілограми сухої подрібненої речовини, десять пристосувань для куріння наркотику, а також обладнання. Правоохоронці все це відправили фахівцям на дослідження.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Нагадаємо, мешканець Чернігівської області зберігав у себе вдома наркотики та гральні автомати. Правоохоронці під час обшуку знайшли у нього п'ять пакетів з білим порошком (судячи зі всього амфетамін) вагою 100 грамів, 150 грамів трави, яка схожа на марихуану, та сім гральних автоматів. У себе на подвір'ї чоловік вирощував 18 кущів коноплі.

Джерело: Znaj.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: