Неадекватний водій протаранив два авто і хотів втекти, але застряг

Неадекватний водій протаранив два авто і хотів втекти, але застряг
Ford Focus повис на сходинках тротуару
Фото: Інформатор

Ford намагався виїхати з двору і зачепив два припаркованих авто

У п'ятницю, 29 червня, біля Індустріального мосту сталася ДТП: неадекватний водій на Ford, виїжджаючи з двору, зачепив дві припарковані машини і намагався втекти, але повис на сходинках тротуару.

Інцидент трапився близько 1:30. Про це повідомляє Інформатор.

У дворах житлового будинку навпроти ТРЦ «Мармелад» водій Ford Focus намагався виїхати на проїжджу частину. Однак, не впоравшись з керуванням, він зачепив два припаркованих авто - Daewoo і Nissan. Побачивши те, що трапилося, на вулицю вийшли очевидці - жителі найближчого будинку. Вони намагалися затримати порушника, але той хотів втекти з місця події. Водієві Ford втекти не вдалося, він їхав по тротуару і не помітив сходинки. Машина повисла на них і не змогла рухатися далі.

За словами очевидців, водій був у стані алкогольного сп'яніння. Небайдужі громадяни викликали поліцію, а сам водій зателефонував до «швидкої». Медики і патрульні прибули на місце події. Винуватець ДТП не захотів проходити тест на алкогольне сп'яніння і попросив його госпіталізувати. Чоловік заявив, що він погано себе почуває.

Крім цього, зі слів свідків ДТП, водій розповідав, що за кермом був не він, а його друг, який зник з місця. Однак свідки кажуть, що чоловік в машині знаходився один.

За словами місцевих жителів, чоловік живе в будинку, у дворі якого стався інцидент. Сам горе-водій, як уточнили сусіди, колишній співробітник правоохоронних органів.

Як повідомлялося, 29 червня на проспекті Перемоги біля метро «Житомирська» у Києві «Фольксваген» розтрощив три маршрутки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: