Небезпечні знахідки: за день у Києві виявлено три боєприпаси

Небезпечні знахідки: за день у Києві виявлено три боєприпаси

На Подолі на проїжджій частині дороги між житловим будинком та дитячим майданчиком виявлено німецьку ручну гранату

Піротехнічні підрозділи ДСНС України проводять роботи щодо обстеження території Києва, виявлення, вилучення та знищено вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Як повідомляє прес-служба столичних рятувальників, 12 квітня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Голосіївському районі столиці на вул. Заболотного в лісі під час прогулянки виявлено ручну гранату РГД часів Другої світової війни.

У Шевченківському районі Києва, на вул. Тургенівсьій, 71, в господарчій будівлі, під час прибирання виявлено артилерійський снаряд Д-122 часів Другої світової війни.

Також в Подільському районі, на вул. Вітряні гори, 21/7, на проїжджій частині дороги між житловим будинком та дитячим майданчиком виявлено німецьку ручну гранату НРГ та патрони калібру 7,62 мм - 4 шт., часів Першої світової війни.

На місце події негайно прибули працівники Першого спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування. Групою піротехнічних робіт виявлені боєприпаси було вилучено та знищено на полігоні.

Всього з початку року на території Києва було вилучено та знищено 89 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: