Побиття авіаконструктора у Києві: поліція відкрила справу

Побиття авіаконструктора у Києві: поліція відкрила справу
81-річний Віктор Ковальський отримав струс мозку, пошкодження зуба і спини

провадження розслідується за статтею 125 «Умисне легке тілесне ушкодження»

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття у Києві авіаконструктора заводу «Антонов» Віктора Ковальського. Про це повідомила начальник відділу комунікації поліції Києва Оксана Блищик.

«У нас є кримінальне провадження, у рамках якого ми з’ясовуємо всі обставини. Кримінальне провадження розслідується за статтею 125 («Умисне легке тілесне ушкодження») КК України», - заявила Блищик УНН, коментуючи повідомлення про побиття авіаконструктора.

Раніше стало відомо, що у Києві побили 81-річного авіаконструктора Віктора Ковальського. За словами потерпілого, його лупцювали п'ятеро, зокрема, нібито двоє поліцейських, бо запідозрили, що він – валютний шахрай, який начебто обдурив одного з нападників. Авіаконструктор отримав струс мозку, йому ушкодили зуб і спину.

Нагадаємо також, що ввечері 27 грудня у Кременчуці працівники поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: