Поліція вилучила у киянина близько 8 кг наркотиків (фото, відео)

Поліція вилучила у киянина близько 8 кг наркотиків (фото, відео)
Поліція направила на експертизу вилучені речовини
Фото: Нацполіція

Молодик розповсюджував наркотичні та психотропні речовини шляхом закладок

У Подільському районі Києва правоохоронці викрили молодика, який збував наркотичні засоби шляхом «закладок».

Правоохоронці встановили, що чоловік долучився до злочинної діяльності, відшукавши в інтернеті оголошення про розповсюдження наркотичних речовин шляхом «закладок». До його обов’язків входило отримання наркотичних речовин, фасування та ховання їх для потенційних покупців з наданням інформації з фото про місце знаходження пакунків. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Слідчі провели санкціонований обшук в автомобілі підозрюваного та в його оселі, де виявили та вилучили майже 8 кг психотропних та наркотичних речовин. Серед них близько 3 кг психотропної речовини амфетамін, 2 кг канабісу, 1 кг гашишу, 50 марок ЛСД, 100 таблеток «Екстазі», 0,5 кг псилоцибінових грибів та близько 1,5 кг психотропних речовин PVP, «Метамфетамін» та «Мефедрон». Окрім цього, поліцейські вилучили з поштового відділення посилку з канабісом, яку підозрюваний не встиг забрати. Вилучене направлено для проведення відповідних експертиз.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 31-річний місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фігуранту повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усіх осіб, причетних до даної злочинної діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: