Щоб потрапити до київської мерії, потрібно буде пройти «фейсконтроль»

Щоб потрапити до київської мерії, потрібно буде пройти «фейсконтроль»
У грудні вже буде відкрито перший поверх Київради і КМДА, так званий публічний простір

Вхід до КМДА буде дозволено винятково людям, які зможуть пред'явити свої посвідчення, залишити свої дані і пройти контроль

Перший поверх Київської міської держадміністрації відкриють уже в грудні, однак бажаючі потрапити до будівлі тепер будуть зобов'язані пред'явити посвідчення і пройти контроль.

Про це поінформував у четвер на засіданні Київради міський голова Віталій Кличко після виступу керівника столичної поліції стосовно побиття депутата Сергія Гусовського, повідомляє Укрінформ.

«У грудні вже буде відкрито перший поверх Київради і КМДА, так званий публічний простір. Ми в жодному разі не обмежуємо вхід у будівлю всім бажаючим, але однозначно для того, щоб запобігти провокаційним діям, вхід в КМДА буде дозволено винятково людям, які зможуть пред'явити свої посвідчення, залишити свої дані і пройти контроль», - сказав Кличко.

За його словами, це аж ніяк не спрямовано на те, щоб обмежити бажання людей потрапити до Київради чи КМДА, а для того, «щоб до будівлі не заносили будь-які предмети, що можуть нести загрозу всім присутнім». «Інших форм безпеки наразі не буде», - зазначив мер.

Як повідомлялося, 4 жовтня у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського. 

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції із закликом негайно виявити усіх винних у сьогоднішніх безладах у Київраді та нападі на Гусовського.

Поліція затримала 19 осіб, підозрюваних у причетності до нападу на депутата, відкрито два кримінальні провадження. Поліція відпрацьовує три версії вчинення злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: