Відкрито два провадження за фактом нападу на Гусовського

Відкрито два провадження за фактом нападу на Гусовського
Поліція затримала 19 осіб, підозрюваних у нападі на Сергія Гусовського

Поліція працює над збором доказової бази для оголошення підозри затриманим

За фактом подій за участю депутата Київради Сергія Гусовського, в результаті яких його облили зеленкою, розпочато два кримінальні провадження. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Під час конфлікту учасники події чинили опір працівникам поліції, які намагалися припинити їхні протиправні дії.

Слідчі Шевченківського управління столичної поліції за фактом подій у приміщенні КМДА розпочали два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Усіх доставлених в управління поліції осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вони надають працівникам поліції пояснення щодо подій за участю депутата.

Поліція працює над збором доказової бази для оголошення підозри затриманим.

Як повідомлялося, у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського. У зв’язку з цим засідання перенесено на 14:00

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції із закликом негайно виявити усіх винних у сьогоднішніх безладах у Київраді та нападі на Гусовського.

Сьогодні на розгляд Київради виноситься проект рішення, що стосується розриву інвестиційного договору на будівництво торгового центру на Поштовій площі з ТОВ «Хенсфорд Україна». Документ підготували глава фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко, голова фракції «Єдність» Олександр Омельченко та голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський.

Прес-секретар Гусовського Володимир Анфімов не виключає, що напад пов'язаний із запланованим голосуванням за розірвання інвестиційного договору.

Поліція затримала 19 осіб, підозрюваних у причетності до нападу на депутата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: