Скандального нардепа Юрченка затримали на блокпосту (відео)

Скандального нардепа Юрченка затримали на блокпосту (відео)
Скандального нардепа Юрченка затримали на блокпосту зі зброєю

Юрченка затримали після того, як він вступив у суперечку з бійцем територіальної оборони та почав хапатися за його зброю

Скандального позафракційного нардепа, колишнього члена фракції «Слуга народу« Олександра Юрченка затримали на блокпосту. Про це повідомив депутат Київради Олександр Погребиський у Facebook.

Юрченка затримали після того, як він вступив у суперечку з бійцем територіальної оборони та почав хапатися за його зброю.

«Сьогодні нардеп Юрченко підійшовши до чатового, який виконував свої обов‘язки, почав лаятись та тикати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звісно посвідчення він не показав та і не представився… Але хлопці зреагували миттєво і затримали порушника», – йдеться у повідомленні.

За словами депутата Київради, згодом Юрченко пішов до поліції та написав заяву на військових.

На опублікованому відео видно, як Юрченко визнає свою неправоту й вибачається.

8 липня з'явилася інформація, що народний депутат Олександр Юрченко потрапив у ДТП у Львові . Він виїжджав заднім ходом з паркування і врізався в автомобіль, який проїжджав повз.

Повідомлялося, що патрульні «запідозрили, що водій у наркотичному сп'янінні», а згодом це підтвердили результати огляду.

Сам Юрченко казав, що нічого не вживав і припустив, що наркотики йому «або підсипали, або це було якось сплановано». Нардеп потім здав аналізи у кількох лабораторіях Києва, і в жодній не знайшли наркотиків у крові.

Олександра Юрченка виключили із фракції Слуга народу після скандалу з хабарництвом. За інформацією НАБУ, Юрченко нібито вимагав хабар у розмірі 13 тисяч доларів за внесення пропозицій до законопроекту про управління відходами, а згодом ще 200 тисяч доларів на підкуп членів відповідного комітету Верховної Ради.

На початку серпня 2020 року детектив НАБУ під прикриттям передав посереднику першу частину хабара. 26-27 серпня співучасники мали отримати наступну частину, але НАБУ довелося припинити операцію, оскільки «учасники злочину поінформували про документацію їхньої діяльності».

У вересні 2020 року ВАКС заарештував Олександра Юрченка на два місяці з можливістю вийти під заставу у розмірі 3 млн. 1656 грн. Після внесення застави він вийшов із СІЗО. Слуга народу виключила нардепа із фракції.

До слова, 206 батальйон тероборони Києва затримав нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича за те, що депутат фотографував позиції української армії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: