Столичні оперативники розкрили п'ять особливо тяжких злочинів

Столичні оперативники розкрили п'ять особливо тяжких злочинів

Протягом минулого тижня столичні оперативники розкрили п'ять особливо тяжких злочинів

Наразі нерозкритими залишається 15 убивств, скоєних на території Києва.

Про це на брифінгу в Києві заявив начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент «Укрінформу».

«Протягом минулого тижня нами було розкрито кілька особливо тяжких злочинів (скоєних у місті Києві. – Ред.), які викликали резонанс у суспільстві... Один злочин – тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до загибелі людини, і 4 вбивства, над розкриттям яких наші оперативники працювали від півроку до місяця», – сказав він.

За словами Крищенка, протягом тижня було встановлено особи всіх підозрюваних у скоєнні цих 5 особливо тяжких злочинів. Усім їм оголошено підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«Це ми кажемо про справи, де особи було встановлено протягом цього тижня і їм висунуто підозри у скоєнні злочинів. Їм було обрано міру запобіжного заходу, всіх їх заарештовано, вони утримуються в СІЗО. До суду ці всі справи буде передано найближчим часом після закінчення розслідування», – наголосив він.

Керівник столичної поліції зазначив, що більшість цих злочинів було скоєно з метою пограбування.

Крищенко також повідомив, що цьогоріч у Києві всього скоїли 85 вбивств, ще 15 залишаються нерозкритими.

«У нас загалом скоєно 85 убивств, того року було 83 вбивства, тобто є певне збільшення. І залишаються не розкритими ще 15 убивств. Є у нас напрацювання більш ніж із половини цих вбивств, але треба проводити ще деякі заходи», – зауважив керівник столичної поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: