Святкування Дня незалежності США у посольстві в Києві: з’явилося яскраве відео

Святкування Дня незалежності США у посольстві в Києві: з’явилося яскраве відео
Фото: ТСН

Посол США в Україні Марі Йованович одягнула на свято українську вишиванку

У вівторок, 3 липня, напередодні Дня незалежності США у посольстві цієї країни у Києві організували прийом для високопоставлених гостей.

Як повідомляє ТСН, на святкування зокрема приїхали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр юстиції Павло Петренко, віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко, музикант Святослав Вакарчук.

Гості продовжують прибувати.

Зазначається, що напроти посольства відбувався мітинг жителів Києва проти недобросовісних забудовників. Аваков на вулиці поспілкувався з учасниками акції.

На сторінці посольства США в Україні у соцмережі Facebook повідомляється, що 3 липня посол США Марі Йованович «приймає гостей з нагоди однієї з найбільших подій літа - Дня незалежності США».

Під час урочистої церемонії були вживу виконані гімни США та України. Перед присутніми виступила посол США в Україні Марі Йованович. Вона зокрема звернулася до гостей свята українською мовою.

Нагадаємо, 16 липня у Гельсінкі відбудеться зустріч між президентом США Дональдом Трампом та президентом РФ Володимиром Путіним. Як зазначив виконавчий директор Інституту світової політики Євген Магда, надзавдання для України, щоб на саміті у Гельсінкі з уст Трампа прозвучала тема Олега Сенцова та інших політв’язнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: