Тариф на опалення для киян знижено

Тариф на опалення для киян знижено

Оприлюднено розпорядження КМДА щодо тарифів на теплоенергію

Київська міська державна адміністрація знизила на 27% з 31,52 до 23,09 гривень/кв. м опалювальної площі тариф на послуги з централізованого опалення, що надаються комунальним підприємством «Київтеплоенерго», для населення при відсутності лічильника тепла.

Відповідне розпорядження КМДА № 1902 прийнято 22 жовтня і набуло чинності з дня оприлюднення (опубліковано в газеті «Хрещатик») 9 листопада, передають Українські Новини.

При цьому тариф на теплоенергію для населення при наявності квартирного або будинкового лічильника знижено з 1354,78 до 1354,36 гривень/Гкал.

Крім того, тариф на централізоване постачання гарячої води для населення при відсутності сушарок для рушників знижено на 9% з 74,52 до 67,61 гривень/куб. м.

Як повідомлялося, 19 жовтня уряд вирішив підвищити ціни на газ на 23,5% з 1 листопада

Через підвищення ціни на газ тарифи на тепло і гарячу воду можуть зрости на 16%.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв заявив, що у жовтні-листопаді кияни отримуватимуть платіжки зі старою ціною за тепло, оскільки процедура зміни тарифів вимагає чимало часу. 

Прогнозується, що жителі Києва отримають платіжки з новими тарифами за опалення у січні 2019 року.

«Київтеплоенерго» ще не проводило розрахунки нових тарифів на гарячу воду й опалення у зв'язку зі зміною ціни на газ для населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: