У дворі багатоповерхівки в Києві згоріли три автомобілі (фото)

У дворі багатоповерхівки в Києві згоріли три автомобілі (фото)
Один автомобіль згорів ущент, два – серйозно пошкоджені вогнем
Фото: ДСНС

До ліквідації пожежі в автомобілях залучалися рятувальники

У вівторок, 10 листопада, на світанку у дворі 16-поверхового житлового будинку на проспекті Маяковського, 93-А у Деснянському районі столиці сталося загорання автомобілів. Повідомлення про займання надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 05:04. 

До місці рятувальники виявили, що загоряння сталося в автомобілі Mercedes C-250 з розповсюдженням на Mercedes Sprinter та Mazda-3. Про це повідомляє пресслужба столичного управління ДСНС.

Вогнеборці локалізували пожежу о 05:21, а о 05:32 – ліквідували.

Внаслідок займання автомобіль Mercedes C-250 згорів повністю. В автомобілі Mercedes Sprinter пошкоджено моторний відсік, лобове скло, салон, двері та лакофарбове покриття. В автомобілі Mazda-3 пошкоджено лакофарбове покриття лівої сторони, моторний відсік, автомобільна покришка та салон.

До ліквідації займання було залучено 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу підрозділів ДСНС.

Жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі з’ясовується правоохоронцями.

Як повідомлялося, 9 листопада сталося загорання автомобіля Renault Master на вул. Тростянецькій, 6-Д у Дарницькому районі столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: