У Києві автомобілям на «євробляхах» попробивали колеса (фото, відео)

У Києві автомобілям на «євробляхах» попробивали колеса (фото, відео)
Майже у всіх автомобілів проколи з правого боку

Вранці на шиномонтажах були черги автомобілів на євробляхах

У ніч на 17 грудня у Солом'янському районі Києва багатьом автомобілям на єврономерах невідомі попробивали колеса. Про це повідомляється на сторінці спільноти «Київ оперативний» у Facebook.

Зазначається, що майже у всіх автомобілів проколи з правого боку.

Вранці на шиномонтажах були черги, власники «євроблях» ремонтували колеса.

У коментарях під дописом читачі розділилися на дві частини: ті, хто закликає правоохоронців знайти злочинця, і ті, хто вважає, що зловмисники вчинили правильно, і «євроблях» не повинно бути в Україні.

Нагадаємо, в Україні набули чинності закони, що змінюють норми ввезення транспортних засобів на іноземній реєстрації.

Як відомо, 21 листопада у Верховній Раді не набралося голосів, щоб скасувати рішення про зміни до Податкового кодексу щодо нових правил оподаткування авто на єврономерах.

Законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо оподаткування акцизним податком «євроблях» (№8487) та законопроект про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів щодо ввезення автомобілів на митну територію (№8488) були підписані головою парламенту Андрієм Парубієм та відправлені на підпис президенту.

23 листопада президент Петро Порошенко підписав закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: