У Києві Mitsubishi протаранив три машини і вилетів на тротуар

У Києві Mitsubishi протаранив три машини і вилетів на тротуар
Свідки кажуть, що від водія машини йшов запах алкоголю

Після зіткнення Lancer вилетів на смугу зустрічного руху і зупинився на тротуарі

У неділю, 4 листопада, в Києві на перехресті проспекту Лобановського і вулиці Головка відбулася ДТП з постраждалими. Зіткнулися Mitsubishi Lancer, Volvo V40, Renault Logan і Lanos.

Аварія трапилася близько 8:25.

За попередньою інформацією, Volvo, Renault і Lanos зупинилися на червоний сигнал світлофора по руху в бік Севастопольської площі, а в цей момент назустріч їхав Mitsubishi. З невідомих причин водій Lancer вилетів на смугу зустрічного руху на повороті і протаранив три автомобілі.

Після зіткнення Lancer вилетів на смугу зустрічного руху і зупинився на тротуарі. Свідки аварії розповіли, що коли підбігли до Mitsubishi, водій був весь в крові, так як у нього була розсічена голова. Крім цього, вони відзначили, що від водія машини йшов запах алкоголю, його вивільнили рятувальники, так як від удару затиснуло водійські двері.

В результаті аварії було госпіталізовано двоє чоловіків: водій Mitsubishi і чоловік з Lanos, останній значних травм не отримав. Через події по проспекту Лобановського утворилася масштабна пробка, так як розбиті машини зайняли дві смуги з трьох. На місці працювала патрульна поліція, медики, слідчо-оперативна група та рятувальники. Подробиці події з'ясовуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: