У Києві судять 19 молодиків, які облили зеленкою Гусовського

У Києві судять 19 молодиків, які облили зеленкою Гусовського
Молодики облили Сергія Гусовського розчином «брильянтового зеленого» та закидали його яйцями

Підозрюваним у нападі на Гусовського загрожує до 4 років позбавлення волі

Київською місцевою прокуратурою №10 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 19 осіб, які в приміщенні столичної мерії вчинили хуліганські дії відносно депутата Київської міської ради Сергія Гусовського. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Під час досудового розслідування слідчими та прокурорами з’ясовано, що 4 жовтня 2018 року вищевказані особи облили депутата Київської міської ради розчином «брильянтового зеленого» та закидали його яйцями. Крім того, коли працівники поліції намагались припинити незаконні дії хуліганів, останні чинили їм опір.

«Під процесуальним керівництвом прокурорів місцевої прокуратури зібрано достатньо доказів для обвинувачення зловмисників у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 КК України(грубе порушив громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене групою осіб) та за ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникам правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням цими працівниками своїх службових обов’язків)», - зазначили у прокуратурі.

Підозрюваним загрожує до 4 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 4 жовтня у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського.

Поліція затримала 19 осіб, підозрюваних у причетності до нападу на депутата, відкрито два кримінальні провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: