Гусовський заявив, що керівника нападу на нього не затримано

Гусовський заявив, що керівника нападу на нього не затримано

Лікарі близько години витирали зеленку з обличчя Сергія Гусовського

Фото: РБК-Україна

Поліція проведе службове розслідування щодо дій правоохоронців у Київраді

Депутат Київради, очільник групи «Київська команда» Сергій Гусовський заявив, що людина, яка керувала процесом нападу на нього, не затримана. Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

«До речі, та людина, яка керувала процесом... є фотофіксація, тож людина, яка фактично керувала 19-ма людьми, не затримана наразі. Справа поліції - розібратись в цьому», - сказав Гусовський.

За його словами, на відмивання з обличчя зеленки пішла година. «Пішла десь година, щоб стерти ту зеленку. Це все відбувалось в Жовтневій лікарні у кабінеті офтальмолога», - додав він.

До цього на пленарному засіданні Київради виступив очільник столичної поліції Андрій Крищенко, який заявив, що проводитиметься службове розслідування щодо дій правоохоронців.

«Щодо дій поліцейських я вам кажу: я зобов’язаний забезпечити аналіз ситуації. До речі, це буде темою службової перевірки. Ми розберемося, я дам вам інформацію. Але сказати, що поліція нічого не може - не можна», - сказав Крищенко.

Як повідомлялося, у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського. У зв’язку з цим засідання перенесено на 14:00

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції із закликом негайно виявити усіх винних у сьогоднішніх безладах у Київраді та нападі на Гусовського.

Сьогодні на розгляд Київради виноситься проект рішення, що стосується розриву інвестиційного договору на будівництво торгового центру на Поштовій площі з ТОВ «Хенсфорд Україна». Документ підготували глава фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко, голова фракції «Єдність» Олександр Омельченко та голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський.

Прес-секретар Гусовського Володимир Анфімов не виключає, що напад пов'язаний із запланованим голосуванням за розірвання інвестиційного договору.

Поліція затримала 19 осіб, підозрюваних у причетності до нападу на депутата, відкрито два кримінальні провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: