У Києві чоловік загинув під колесами тролейбуса (оновлено)

У Києві чоловік загинув під колесами тролейбуса (оновлено)

Рятувальники дістали тіло чоловіка з-під тролейбуса

Трагедія сталася під час руху тролейбуса

У середу, 29 січня, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшов дзвінок про те, що на вул. Новопольовій, 101 під тролейбусом біля задніх коліс знаходиться тіло чоловічої статі. Це сталося близько 17:48.

На місце події було направлено чергове відділення 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою електророзтискача та пневматичної подушки рятувальники дістали тіло чоловіка та передали правоохоронцям, повідомляє пресслужба столичного управління ДСНС.

Трагедія сталася під час руху тролейбуса, котрий на той момент рухався по колу на перетині вулиць Новопольової та Постволинської. У салоні перебували пасажири.

Як повідомила згодом пресслужба КП «Київпастранс», водій тролейбуса не здійснював наїзд на пішохода.

«Перебігаючи дорогу через клумбу, пішохід спіткнувся і опинився під колесами лівого борту тролейбуса. На місце інциденту були оперативно викликані рятувальні служби та швидка медична допомога», - йдеться в повідомленні.

Обставинами події займаються правоохоронці. Тривають слідчі дії та внутрішнє розслідування.

Як повідомлялося, 29 січня ввечері на вулиці Кирилівській, 160 в Києві сталася серйозна аварія: автомобіль Volkswagen Polo в'їхав під трамвай, що рухався, і таким чином заблокував рух коліями.

29 січня вранці у Києві сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких було заблоковано рух трамваїв на різних напрямках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: